Zanox'ta ödeme ve diğer konular ile ilgili sorular

Merhaba,

Zanox'ta ödeme ve diğer konular ile ilgili sorularınızın cevabını blogadresinden detaylı olarak görebilirsiniz. Bunlardan önemli gördüğümüz birkaç tanesini paylaşıyoruz.

Zanox Türkiye Ekibi

SORU: Geliriminereden görebilirim?
CEVAP: Üyeolarak giriş yaptıktan sonra açılan başlangıç sayfasında sol taraftakazançlarınızın özetini görebilirsiniz.

SORU: Alacakkısmımda “Açık/Onaylanmış” ve “Teyit Edildi” diye iki başlık var, bunlar neanlama gelmektedir?
CEVAP:Çalıştığınız programlarda satış veya geri dönüşüm sağladığınızda bu Açık/Onaylanmış kısmına yansır.Reklamverenler gelen satışları 28 gün, Lead'leri ise 14 gün içinde onaylar. Bu durumda“Onaylanmış” olarak görünür. Reklamverenbelirtilen komisyonların ödemesini zanox’a yaptığında, alacaklarınız “Teyitedildi” kısmına geçer. Teyit edilen tutarlar için ödeme talebinde bulunup,ödeme alabilirsiniz. “Açık/Onaylanmış” kısmındaki alacaklarınız için ödemetalep edemezsiniz.

SORU:Onaylanmış olan Lead veya satışların komisyonu direkt teyit edildi alanınadüşmüyor mu?
CEVAP: "TeyidEdildi" kısmına düşmesi için Reklamveren'in ödeme yapmış olması gerekmektedir. Zanoxreklamverenden ödeme aldıktan sonra yayıncıya ödeme yapmaktadir.

SORU:"Teyid Edildi" kısmında yer alan ödememi nasıl alabilirim?
CEVAP: Bukısımda yer alan tutar (sizin belirlediğiniz) minimum tutarın üzerinde ise Herayın 1'inde yetkilendirerek bu ödemeyi talep edebilirsiniz. Ödemeler o ayın10'unda yapılacaktır. (Yetkilendir linkiayın 1’inde aktif olmaktadır)

SORU: Yetkilendirmenasıl yapabilirim?
CEVAP: Yetkilendirme işlemi sadece bireysel yayncılarımızın(gider pusulası ile ödeme alan) yapması gereken bir işlemdir. Bunun için içinbaşlangıç sayfasında soldaki hesap bilgilerinizde yetkilendirme yapabilirsiniz.

SORU:Yetkilendirme linkini bulamıyorum, Nerededir?
CEVAP: Yetkilendirme yapmanız için gereken link,sizin alacaklarınızın, talep ettiğinizödeme tutarına ulaşması durumunda çıkacaktır. (minimum 25€)

Devamı Oku: Zanox Ödeme

Yorumlar