Ana içeriğe atla

İsimtescil'deki domaini blogger'a yönlendirme.

Thumbs up İsimtescil'deki domaini blogger'a yönlendirme.
Merhaba arkadaşlar

Genellikle İHS ve Godaddy anlatımları yapılmıştır , ben İsimtescil panelimizden domainimizi Blogger'a nasıl yönlendireceğimizi resimlerle anlatacağım . isimtescil'in yeni sürümünde olarak anlatıcam,Başlıyalım.

1-) İlk olarak isimtescil panelimize giriş yapıyoruz ve domainimizin üstüne tıklıyoruz . karşımıza ''Domain Detaylı Yönetim'' ekranı çıkıyor .

2-) Buradan detaylı yönetimde 8'ci sırada bulunan '' IP Bazlı Gelişmiş Dns Yönetimi '' tıklıyoruz .

3-) ''DNS Hesabı Ekle'' sekmesine tıklıyoruz. ' Önümüze gelen uyarı ekranında Tamam tıklıyarak devam ediyoruz

4-) DNS Hesabı eklenmiş oluyor ve resimdeki gibi CNAME yanındaki ''Yeşil'' ibareye tıklıyoruz



5-) Tıkladıktan sonra hemen alt'da '' Gmail Web alanını(Blogger) kullanmak istiyorum. '' sekmesi var ona tıklıyoruz . tıkladıktan sonra boşluk yerine '' www '' ekliyoruz ve ayarları kaydet'e basıyoruz .

6-) ve '' Yapılandırmayı Güncelle '' butonuna basarak isimtescil panelimizdeki yönlendirme işlemini bitiriyoruz . şimdi domaini blogger'a yönlendirmeye geçelim!.

Blogger Yönlendirme

1-) blogger.com'a giriş yapıyoruz .

2-) Blogger sitemizin '' Ayarlar > Yayıncılık > Özel Etki Alanı > Gelişmiş ayarlara geçiş yapın '' yönergeleri takip ediyoruz .

3-) Karşımıza gelen ekranda '' etki alanınız '' karşısındaki boşluğa yönlendirdiğiniz domain'i yazıyoruz , kelime doğrulamasını giriyoruz ve ayarları kaydediyoruz .

Artık domainimiz Blogger hostunda'dır .

İyinet.Com / FORZA FB (kaynak belirtmeden kullanmayınız)

Yorumlar

  1. tescil konusu çok ciddi bir durum çok güzel bir yazı olmuş harika bir bilgilendirme teşekkür ederim hocam . konya marka tescil

    YanıtlaSil

Yorum Gönder